0541 - 625 970

(uitsluitend voor WhatsApp) 06 - 426 606 17

VOOR EEN STRALENDE
EN GOED UITZIENDE HUID


PREVENTIEF
VOOR ALLE HUIDTYPEN
GESCHIKT

Huidverbetering


MedCos MicroSkinPolish Gezichtsbehandeling

Microdermabrasie voor echte huidverbetering. Rimpels, grove porien, acnelittekens, pigmentvlekken, een verouderde, doffe of een verslapte huid? Tot voor kort kon je voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch arts terecht. Dat is niet meer nodig, want een MedCos MicroSkinPolish behandeling bereikt een geweldig resultaat en dat op een pijnloze manier.

De 3 krachtige en veilige technologieën die gebruikt worden, zijn:

1) Microdermabrasie
2) Low Level Laster Technology (Cold Laser)
3) Polishing the Skin

Een behandeling duurt 45 minuten. Het reultaat na een kuur van acht behandelingen is een beduidend jonge, frisse, stevige egale en gladde huid. Met de onderhoudsbehandeling van een keer per vier weken blijft deze verbetering duidelijk zichtbaar en duurzaam.

De Courtin acné behandelingen

Er zijn diverse Courtin behandelingen zijn preventief voor alle huidtypen geschikt, maar bijzonder effectief bij probleemhuiden. De Courtin behandeling in onze salon dient gezien te worden als intensieve probleembestrijdende behandeling. Tussen de behandelingen in is het van groot belang dat je met dezelfde Courtin producten je huid blijft ondersteunen. Het resultaat van deze werkwijze zal je dan verbazen!

Wanneer je onder behandeling van een dermatoloog bent vraag dan even aan de arts op welke wijze je de aanpak van jou huidprobleem zo goed mogelijk kunt ondersteunen.

Gezichtsbehandeling passieve acné

Passieve acné is een vorm van acné waarbij de puistjes onderhuids blijven. Deze onderhuidse ontstekingen vormen rode bultjes op de huid, maar manifesteren zich niet als puist. De huid moet de ontsteking onderhuids weer afvoeren. Met de Courtin behandeling worden bestaande ontstekingen sneller afgevoerd en nieuwe ontstekingen geremd. De huid knapt zienderogen op. Passieve acné komt vaak voor i.c.m. actieve acné, in beide gevallen geldt dat het achterhalen van de oorzaak moeilijk is en behandeling een kwestie van een lange adem. Met een actieve behandeling met Courtin Tea Tree producten is echter een zeer goed resultaat haalbaar.

Gezichtsbehandeling actieve acné

Bij actieve acné vormt zich een ontsteking in de huid die naar buiten treedt. Deze wordt zichtbaar als puist die, na verloop van tijd, een wit kopje krijgt. Deze kunnen tijdens de behandeling deskundig verwijderd worden zonder littekens achter te laten. Door de Courtin behandeling wordt het ontstaan van nieuwe ontstekingen geremd, waardoor ontsierende puistjes tot een minimum beperkt blijven. Een eerste behandeling is vaak gevoelig omdat het vuil uit de puistjes grondig verwijderd moet worden. Hierbij kunnen kleine wondjes ontstaan en het herstel van de huid kan tot een week duren. Volgende behandelingen, gemiddeld na 4 weken, zijn doorgaans sneller en minder pijnlijk. Uiteindelijk zijn zelfs de meest ernstige gevallen van acné onder controle te krijgen.

Rug/borst acné behandeling

Acne op borst en/of rug komt vaak voor in combinatie met passieve of actieve gezichtsacné. Door middel van pakkingen worden de probleemzones intensief behandeld, met als resultaat dat bestaande ontstekingen snel afgevoerd worden en nieuwe ontstekingen sterk geremd worden.